MENIU

Cum se prepară sucul verde de grâu şi ce beneficii are?

Sucurile verzi trebuie să ocupe un loc deosebit în alimentaţia celor care îşi doresc să se bucure de o sănătate de fier.

Beneficiile sucului de grâu.
 
1. Sursa de clorofilă care știm că ajută la oxigenarea corpului cu ajutorul celulelor roșii, mărind și numărul acestora purifică sângele și-l îmbogățește, reducând anemia.
 
2. Puternic detoxifiant al ficatului. Enzimele și amino acizii prezenți în sucul de grâu ne pot proteja de carginogene mai mult decât orice medicament aflat în lume. Întăresc celulele, detoxifica ficatul și cursul sângelui, neutralizează chimic orice mediu poluant din corpul nostru întâlnit în calea lui”, scrie ligiapop.com.
 
3. Clorofila se poate extrage din multe plante, însă iarbă de grâu este superioară, deoarece s-a descoperit că, conține peste 100 de elemente de care omul are nevoie. Dacă este crescută în pământ bun, fără chimicale, absoarbe 92 din cele 102 minerale aflate în pământ.
 
4. Luptă împotrivă tumorilor și neutralizează tumorile.
 
5. Transformă corpul nostru într-un mediu alcalin, în care boală nu se poate dezvoltă. Abudenta de minerale alcaline elimină mediul foarte acid din corpul nostru.
 
6. Conține toate mineralele de care omul are nevoie și vitamine, A, complexul de vitamine B, C, E and K.

Mai multe articole despre:
minerale beneficii Ligia Pop suc de grâu