MENIU

Cum să supraveghezi activitatea copiilor de la distanţă?

Modalități simple de monitorizarea copiilor

Într-o lume din ce în ce mai haotică, încărcată de tehnologie, siguranţa copilului a devenit o prioritate majoră. Este foarte uşor să simţi că-l ,,scapi din mână” când vezi că nu mai socializează cu tine şi toată ziua stă cu ochii lipiţi de un smartphone sau un laptop.

Tehnologia modernă poate fi însă folosită şi în avantajul părinţilor, scrie PlayTech.ro. Chiar şi când vine vorba de bebeluşi, cu câteva gadgeturi şi soluţii software nu foarte scumpe poți fi mai liniştit.

Indiferent dacă ești în camera cealaltă sau dincolo de ocean, prin internet, poți urmări activitatea copilului şi poți fi notificat în timp real dacă s-a întâmplat ceva neprevăzut.

Când copilul ajunge la şcoală şi este suficient de mare încât să intre în posesia unui telefon, recomandarea mea este să nu ezitaţi în a-i achiziţiona un smartphone.

Un telefon inteligent este cel mai potrivit dispozitiv pentru a vă supraveghea copilul îndeaproape, fără ca această procedură să fie foarte evidentă. Nici măcar nu contează sistemul de operare pe care îl preferaţi. Ideal ar fi să luaţi ceva cât se poate de ieftin, dar să-i asiguraţi şi un abonament de internet. În 2014, din ce în ce mai mulţi operatori oferă trafic nelimitat de internet pe mobil la sume modice.

Pornind de la acest principiu, indiferent dacă mergeţi pe iOS, Android, BlackBerry sau Windows Phone, o aplicaţie precum GPS Location Tracker vă oferă o evidenţă foarte clară asupra întregului traseu pe care l-a parcursul copilul vostru pe parcursul zilei.

Mai mult decât atât, spre deosebire de Find My iPhone de exemplu, această aplicaţie cross-platform păstrează un istoric de şapte zile al întregului traseu urmat de fiul sau fiica voastră. După ce aţi descărcat-o de la aceste link-uri pentru iOS, Android, Blackberry, Kindle şi Windows Phone, gratuit sau contra sumei de patru dolari, v-aţi creat prin intermediul ei un cont pe care îl puteţi introduce pe un număr teoretic nelimitat de aparate.

Din acel moment, este suficient să accesaţi www.FollowMee.com  folosind orice browser de internet, de PC sau mobil, pentru a accesa rapoartele generate de aplicaţie referitoare la toate dispozitivele care folosesc acelaşi nume de utilizator. Vezi pe PlayTech.ro cum îți poți monitoriza video bebelușul sau activitatea online a copiilor mai mari.

Mai multe articole despre:
copii monitorizare copii