MENIU

Cum să mănânci sănătos, în funcţie de zodia în care te-ai născut. Cea mai echilibrată dietă

Alimentația corectă este secretul care îți asigură sanatate și o viață bună. Există o legatură între semnul zodiacal și stilul alimentar, așa că există alimentele potrivite fiecărei zodii. Adaugăm la asta punctul slab în ceea ce privește mancarea și aroma preferată.

Iată care sunt alimentele potrivite fiecărei zodii.

Berbec

Nativul acestui semn zodiacal este un aventuros în ceea ce priveste alimentele. Este mereu dispus să încerce alimente noi și este atras de tot ceea ce este exotic. Berbecii iubesc condimentele și plante proaspete și nu rezistă în fața mâncărurilor calde.

Punctul slab: alimentele crocante, cu multe ingrediente aromatice. Dă-i să ronțaie săratele și l-ai anihilat. Aromele preferate: lamaia, frunze de mentă și scorțișoara.

Taur

Taurul iubeste mâncarea gustoasă, ca aceea pe care o mănâncă la mama acasă. Tradiționalist și comod, nu-i plac experimentele gastronomice. Nu-i place mâncarea de tip fast-food, este un mare mâncător de mere și struguri, îi plac prăjiturile de casa și bomboane.

Punctul slab: iubeste grasimile animale, pe care le consuma, uneori fără limită. Un borcan cu smântână îl face fericit, iar slăninuța de casă este idealul. Aromele preferate: pătrunjelul, leușteanul.

Citeşte continuarea pe femeia.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop alimentaţie sănătoasă