MENIU

CUM SĂ MĂNÂNCI GRATIS ÎN ORAŞ. Ideea unor tineri care au vrut să-şi impresioneze iubitele

Cum să mănânci gratis la un restaurant

Opt tineri de la un centru de plasament din Galaţi riscă să ajungă după gratii din... dragoste. Pentru a-şi impresiona iubitele, aceştia au găsit o variantă ingenioasă de a le scoate la cele mai luxoase restaurante din Galati, fără a plăti. S-au folosit de numele directorilor de la Protectia Copilului. Băieţii sunau în numele acestora la mai multe localuri şi îi convingeau pe patroni să le asigure mese gratuite. Norocul le-a surâs până ieri, când au fost prinşi în flagrant de poliţişti!

Tinerii din centrul de plasament din Galaţi, toţi majori, au pus la cale planul în urmă cu câteva săptămâni. Au sunat la mai multe restaurante din Galaţi şi se prezentau ca directori ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi. Ei solicitau ajutorul şi cereau mâncare pentru tinerii asistaţi. Cu gândul că fac o faptă bună, patronii restaurantelor au fost imediat de acord.

"A sunat un anumit domn Ivanovici, ne-a spus că trebuia să servească masa la o pizzerie şi li s-a refuzat această masă şi ne-a rugat pe noi să le dăm cinci meniuri dacă putem, nu contează ce. Si au venit aici. Le-am servit mâncarea, au vrut si ceva de băut", a spus Violeta Miron, şef sală restaurant.

Pentru că au avut succes cu această poveste, tinerii au insistat şi au revenit cu telefoanele pentru a face noi rezervări la mai multe restaurante din Galaţi. Numai că ieri, oamenii legii au realizat un flagrant în urma căruia tinerii în cauză au fost identificaţi. Cei opt tineri vor rămâne în centru până în iunie, atunci când îşi vor încheia studiile.

Mai multe articole despre:
centru de plasament tineri centru de plasament