MENIU

Cum să lipești ecranul spart al telefonului mobil. Cea mai simplă soluție

O mulțime de filmulețe de pe Internet ne sfătuiesc să folosim pastă de dinți pentru a elimina zgârieturile de pe ecranul telefonului mobil, însă aceasta nu este cea mai bună soluție. 

Dacă ai spart ecranul telefonului și nu vrei să-l înlocuiești într-un service specializat, cea mai rapidă metodă de rezolvare a acestei probleme este să-i atașezi o folie protectoare din sticlă. Aceasta protejează mai bine ecranul decât una din plastic în cazul în care vei scăpa din nou telefonul pe jos.

Pentru a lipi această folie nu ai nevoie de ajutor de specialitate, însă trebuie să te asiguri, în prealabil, că touch-ul nu a fost distrus, conform gottabemobile.com. Cu alte cuvinte, trebuie ca ecranul să răspundă la comenzile tactile și să afișeze imaginea clar, ca înainte de-a fi spart.

De asemenea, dacă nu vrei să-l duci în service, poți cumpăra un kit de schimbare a ecranului și să faci singur această operațiune, ca să reduci din costuri. 

Recomandarea specialiștilor este să nu urmăm sfaturile care ne sugerează să folosim lipici, bicarbonat, sau alte produse necorespunzătoare pentru repararea ecranului.

Mai multe articole despre:
telefon smartphone ecran spart