MENIU

Cum să-ți protejezi gadgeturile? Experții de la Apple dezvăluie secretul

Experții de la Apple spun că pentru a-ți proteja gadgeturile tale care poartă sigla gigantului american trebuie să apelezi la 5 accesorii.

Și cine altcineva poate fi mai în măsură să ofere sfaturi despre cum să-ți protejezi dispozitivele decât un expert Apple, care atunci când, de exemplu, iPhone-ul tău îți crează probleme ca prin magie acesta îl repară.

Astfel, acestea sunt cele 5 accesori necesare pentru protecția gadgeturilor, potrivit Business Insider:

1. Folia pentru protecția ecranului: expertul Apple spune că cea mai des întâlnită problemă la iPhone este ecranul crăpat, astfel că o folie ar reduce riscul ca acest lucru neplăcut să se întâmple.

2. Carcasa pentru telefon: acesta este unul dintre accesoriile pe care orice utilizator de smartphone ar trebui obligatoriu să-l folosească.

3. Husa pentru laptop: potrivit expertului, o astfel de husă este extrem de folositoare atunci când, de exemplu, scapi rucsacul cu laptopul pe jos sau când îl lovești de diferite uși.

4. Protecție pentru cablu: pentru ca viața cablurilor dispozitivelor tale să fie cât mai lungă ai nevoie de protecție pentru aceste fire, astfel încât uzura să nu le vină de hac mai repede decât de aștepți.

5. Un rucsac pentru laptop: în cazula acestui accesoriu nu mai încape absolut nicio îndoială – rucsacul pentru laptop este obligatoriu pentru orice pasionat de tehnologie. 

Mai multe articole despre:
Apple experţi gadget accesorii