MENIU

Cum să-ți eliberezi sinusurile în doar 20 de secunde. Trucul rapid să-ți recapeți respirația

Ca urmare a infectării sinusurilor și răcelii apare congestia. Infecțiile provocate de virusuri și bacterii pot bloca căile respiratorii îngreunând procesul de respirație.

Cu ajutorul unui truc simplu și rapid îți vei recăpăta respirația în doar 20 de secunde. Cu limba apăsați partea superioară a cavității bucale și puneți degetul mare între sprâncene. Presați cu degetul mare timp de 20 de secunde. Infecția din sinusuri va începe încet să se scurgă, scrie descopera.ro.

Explicaţia metodei. În cavitatea nazală, vertical, se extinde osul vomer şi totul se reduce la poziţia acestuia. Această tehnică poate ajuta acest os să se deplaseze înainte şi înapoi, ceea ce face mai uşor drenajul sinusurilor.

Alte metode de curăţare a sinusurilor:

Oţetul de mere

230 ml de apă;
2 linguri de oţet de mere;
1 lingură de miere;
Toate ingredientele se amestecă, iar din masa omogenă se consumă câte o lingură de trei ori pe zi şi în câteva zile sinusurile se vor curăţi.

Curcuma

Simptomele sinuzitei pot fi oprite şi prin presarea pulberii de curcuma (turmenic) în alimente. Proprieăţile anti-inflamatorii ale acestui condiment sunt uimitoare datorită substanţei active – curcumina.

Apa sărată

Se amestecă un sfert de linguriţă de sare de mare într-un pahar de apă caldă. Există, de asemenea, mijloace speciale pentru clătirea pasajele nazale aşa că puteţi puteţi folosi cel mai simplu spray pentru asta. Metoda de curăţare sinusurilor cu apă sărată a fost dovedită de a fi extrem de eficientă în multe cazuri.