MENIU

Cum să folosești lămâia congelată împotriva cancerului

Cum să folosești lămâia congelată împotriva cancerului

Bogată în nutrimente și antioxidanți, lămâia contribuie la buna funcționare a organismului și, mai mult, previne cancerul. Despre cum să folosești lămâia congelată împotriva cancerului vom vorbi în cele ce urmează.

Cum să folosești lămâia congelată împotriva cancerului și altor tumori

Cea mai mare parte a substanțelor nutritive ale lămâii se găsesc în coajă, care, de regulă, este aruncată. Coaja conține de 10 ori mai multe vitamine decât sucul. Pentru a fi eficientă împotriva cancerului, lămâia trebuie consumată întreagă și, de preferință, congelată, pentru o utilizare mult mai eficientă în bucătărie.

Pentru început, spală bine lămâile cu apă și bicarbonat de sodiu sau cu oțet de mere diluat în apă. Introdu-le, apoi, la congelator. Odată congelate, poți începe să le consumi. Trebuie doar să le razi pentru a le adăuga în salate de legume sau de fructe, sosuri, băuturi, iaurturi și deserturi. Este ideal să consumi minimum 75 g de lămâie congelată zilnic.

Vara, le poți consuma cu înghețată. Pentru aceasta situație, taie un capac lămâii și scoate-i miezul. Introdu-o astfel la congelator, iar când este suficient de congelată, umple-o cu înghețată. Este un desert nemaipomenit pentru zilele toride de vară.

Sursa: avantaje.ro

Mai multe articole despre:
tratament cancer lamai congelate