MENIU

Cum să cureți rosturile. Metoda simplă la care nu te-ai gândit

Rosturi

Te deranjează murdăria și mucegaiul din baie? Ai încercat tot felul de metode de curățare a rosturilor, dar niciun rezultat? Îți propunem două metode simple și eficiente, cu ingrediente pe care le are orice gospodină în casă.

Așadar, prima metodă de curățare a rosturilor este următoarea: dizolvă aproximativ 2 linguri de detergent cu oxigen activ în jumătate de pahar de apă caldă. Aceasta din urmă va activa bulele de oxigen.

Aplică această soluție pe rosturi cu ajutorul unei periuțe de dinți curate. Lasă soluția timp de jumătate de oră. La capătul celor 30 de minute, șterge surplusul cu ajutorul unei lavete umede din microfibre.

Cea de-a doua metodă de curățare a rosturilor se bazează pe ingredientul bun la toate: bicarbonatul de sodiu. Amestecă 2 părți bicarbonat de sodiu cu o parte apă oxigenată, scrie avantaje.ro.

Aplică pasta pe rosturi cu ajutorul periuței de dinți și las-o să acționeze 2 minute. După scurgerea timpului, îndepărtează surplusul de bicarbonat cu ajutorul lavetei din microfibre.

Mai multe articole despre:
null