MENIU

Cum rulează Ubuntu pe Meizu MX3

Deşi este lansat de ceva timp în ţara sa de baştină, abia acum aflăm detalii legate de disponibilitatea Meizu MX3 în altă parte decât China.

Un smartphone destul de puternic, Meizu MX3 se pregăteşte să fie disponibil pe întreg mapamondul. În Statele Unite, de exemplu, va fi fi disponibil în cel de al treilea trimestru al acestui an. Printre altele, acest terminal a obţinut distincţia de a fi primul care vine preinstalat cu Ubuntu Linux. În practică, poate fi achiziţionat şi cu Android, dar telefoane construite pe platforma celor de la Google am mai văzut. Iniţial, versiunea cu Ubuntu a fost arătată publicului la MWC în luna februarie a acestui an.

Chiar dacă mai aveţi de aşteptat câteva luni până când MX3 va putea fi achiziţionat, clipul de mai jos vă va ajuta să vă formaţi o părere concludentă despre modul de funcţionare al Ubuntu pentru mobile. Nu vorbim despre un sistem de operare revoluţionar şi acest aspect iese la iveală şi în această prezentare. În schimb, cei de la Canonical lucrează de mai bine de un an la această platformă, iar elementele componente se leagă din ce în ce mai bine. Citeste mai mult pe playtech.ro.