MENIU

Cum reușesc firmele de transport să se mențină pe piață, când avionul e atât de popular (P)

Se spune că este loc sub soare pentru toată lumea. Și totuși, există și nevoia de a delimita clar unde este limita calității, pentru a avea parte de servicii pe măsura pretențiilor. 2017 – an modern, cu servicii puternic digitalizate. Într-un astfel de context unde se mai încadrează serviciile de transport cu autocarul? Cum se plasează operatorii de astfel de transporturi, când zborurile cu avionul sunt atât de populare?

Contrar unei mentalități de acest gen, segmentul de transport persoane care vizează sectorul autocarelor continuă să fie în topul preferințelor. De fapt, se consideră că această variantă este una dintre cele mai alese, în defavoarea mașinii personale, pentru că este prea obositor, în defavoarea altor metode care pot costa mai mult decât bugetul disponibil pentru unii.

Călătoria cu autocarul este și ea actualizată la nivelul de pretenții actuale. Nu veți găsi clasa business precum la zborurile cu avionul, cu toate acestea nivelul de confort este unul satisfăcător. Ne oprim la Euro-Fratello.ro pentru a depista un exemplu pentru care românii încă văd în aceste servicii un etalon al transportului eficient, confortabil și accesibil. Depistăm astfel elemente cheie care fac marile diferenţe.

  • Autocare moderne

Cei de la Euro-Fratello s-au dotat cu autocare care să facă cinste agenției. Deplasarea este la timp, confortabilă și sigură, datorită dotărilor. Mai exact, modele de autocare moderne, importate, unele care au fost chiar declarate „autocarul anului / bus of the year”, cum este modelul SCANIA IRIZAR.

De asemenea, dispun de facilităţi atât pentru șofer cât și pentru pasageri, aer condiționat printre altele. Cu locuri variate, de mărimi diferite, unele autocare din dotare pot avea și peste 60 de locuri disponibile. Deci primul aspect favorizant la călătoria cu autocarul ține de mijlocul de transport în sine, cel care de altfel devine loc de relaxare pe durata deplasării. Astfel, cei interesaţi fac o analiză a modului în care se va desfășura călătoria și desigur că își doresc confort.

  • Informare constantă

Relaţia între operator, șofer și călători este mai importantă decât se poate crede la prima vedere, pentru că toți împreună constituie un grup ce călătorește cu același scop, pentru că este o misiune la comun. Călătorii apreciază informarea, dedicarea unei agenții de acest fel, considerând că au nevoie de asta pentru a stabili orice mic detaliu și pentru a preîntâmpina evenimente neplăcute. Seriozitatea este așadar o bază.

  • Personal calificat și cu experienţă

Desigur că fără un șofer calificat transportul nu poate fi catalogat unul sigur. Așadar, experiența și calificarea sunt aspecte importante în primul rând pentru agenția în sine. Așa își asigură o echipă bine pregătită pentru a mulțumi călătorii. Transportul trebuie să fie cât mai plăcut, ruta păstrată, timpul estimat cât mai scurt posibil realizat până la destinaţie.

Dar mai sunt și alte avantaje pe care călătorii cu autocarul le preferă, în detrimentul altor mijloace de transport. Spre exemplu, faptul că nu sunt condiționați de volumul bagajelor. „Teoria” unui călător este să plece cu bagaj mai mic și să se întoarcă cu unul mai mare, nu-i așa? Indiferent dacă se păstrează sau nu acest plan, cert este că în cazul avioanelor se plătește extra pentru o anumită cantitate de bagaj. Ei bine, în cazul autocarului această barieră permite o flexibilitate ce îi scapă pe călători de un stres în plus.

De asemenea, prețurile sunt competitive. Mulți apreciază că au parte de un preț mai mic la călătoria cu autocarul, față de alte metode. Desigur că și acest aspect atrage tot mai mulți interesaţi.

Mai ales acum, în prag de sărbători și imediat după zilele festive, se înregistrează  un volum mai mare de cereri pentru călătoria cu autocarul. Românii plecați la muncă în străinătate, ce reușesc să revină în țară preț de câteva zile se întorc înapoi cu același mijloc de transport, autocarul. De altfel, ei sunt cei care fac ca astfel de agenții să fie atât de populare. În mare parte ei sunt cei care fac cele mai multe cereri, cel puțin pentru plecările în și din întreaga Europă.

Ȋn lumea modernă se pare că vechile obiceiuri continuă să fie apreciate, cu o condiție: ca și acestea să se alinieze unor pretenții, să se adapteze și să se orienteze spre evoluție și confort.

Mai multe articole despre:
avion Autocar Euro-Fratello