MENIU

Vrei să schimbi ceva în România? Miliţia Spirituală lansează INTERNSHIPIADA, ediţia a II-a

Internshipiada, proiectul Miliţiei Spirituale

Internshipiada CRIM, un proiect al organizaţiei Miliţia Spirituală, oferă tinerilor dornici să se implice în viaţa comunităţii posibilitatea de a face ceva concret, prin efectuarea unor stagii de internship de trei luni, în diferite organizaţii ale societăţii civile, la alegere.  

"Internii/voluntarii pe care aceste ONG-uri și-i doresc nu sunt nici roboți, nici aparate. Sunt oameni pasionați şi darnici, cu planuri, idei, vise și opinii, curaj și dorință de a schimba ceva în viața comunității, care au toată viața înainte și care nu refuză ideea unui stagiu neremunerat de 3 luni. Un stagiu care le va permite, însă, să câștige experiență de la oameni foarte bine pregătiți, să crească și să contribuie. După cum veți vedea mai jos, propunerile de stagii vin din cele mai diverse domenii, de la: transparență, drepturile omului, implicare civică, dezvoltare comunitară, arhitectură, urbanism, protecția patrimoniului, mediu, protecția animalelor, grupuri de risc și grupuri vulnerabile, antidiscriminare, egalitate de șanse, integrare socială, servicii pentru persoane cu dizabilități, sănătate până la educație, cultură, artă, dezvoltare personală, educație non-formală, dezvoltare durabilă, economie socială", anunţă un comunicat al Miliţiei Spirituale.

Ce trebuie să faci:

Răsfoieşte cu atenţie descrierile diferitelor ONG-uri pe care le găseşti la ACEST LINK. Printre rândurile lor vei găsi precis stagiul care ţi se potrivește.

Pe urmă trimite CV-ul tău şi câteva rânduri în care trebuie să spui de ce îţi doreşti să faci acest stagiu şi unde, la internshipiada@militiaspirituala.com, precizând în subiect denumirea asociației alese, până pe 5 martie inclusiv și urmăreşte zilnic pagina de facebook www.facebook.com/CRIM.ROMANIA!

Atenție! Poți aplica la mai multe ONG-uri. În cazul acesta, trebuie să faci câte o aplicație separată pentru fiecare.

Echipa CRIM centralizează toate aplicaţiile, confirmă primirea lor și le trimite ONG-urilor interesate, care vă vor chema la un interviu în perioada 6-16 martie. 

Echipa CRIM nu acceptă persoane cu vederi rasiste, homofobe sau xenofobe!