MENIU

Cum poți avea un corp de invidiat vara aceasta cu SPEEDFITNESS

SPEEDFITNESS

Sezonul estival este doar la un pas de noi şi cu toţii ne dorim să arătăm cât mai bine pe plajă, în costumul de baie. Dar în timp ce mulţi aleg să petreacă ore extenuante în sălile de fitness, norocoşii au descoperit o cale mult mai rapidă şi mai eficientă pentru a atinge rezultatele dorite. Este vorba despre metoda Speedfitness, bazată pe dispozitivul EMS miha bodytec fabricat în Germania, care constă într-un antrenament personalizat de stimulare electrică a musculaturii (EMS) întregului corp.

Dispozitivul EMS miha bodytec a fost iniţial destinat antrenamentului astronauților, apoi în anii ’90 a fost dezvoltat mai departe de inginerii nemţi, fiind testat și utilizat în domeniul sportiv de performanță şi recuperare medicală. În prezent acesta a devenit inovația revoluționară care se răspândește rapid în domeniul fitness, sănătate și frumusețe, în România existînd deja peste 20 de studiouri care folosesc cu succes această metodă.

Ceea ce diferenţiază Speedfitness de metodele clasice de antrenament este faptul ca în doar 20 de minute sunt efectuate 38,250 de contracții musculare prin stimularea simultană a 90% din totalitatea musculaturii, echivalând astfel cu un antrenament intens de 1,5 ore realizat în sala de fitness.

Modul de funcţionare al metodei Speedfitness este foarte simplu: peste un costum igenic de antrenament se adauga un sistem format dintr-o vestă și benzi cu electrozi ce se umezesc și se așează pe tot corpul, peste cele 8 grupe musculare principale. Intensitatea impulsurilor este reglată în mod individual pentru fiecare client, separat pentru fiecare grupă musculară, iar antrenorii personali completează programul de antrenament cu exerciții simple, statice.

Metoda de antrenament Speedfitness promite rezultate precum pierderea în greutate prin arderea treptată a grăsimilor, tonifierea musculaturii, creșterea forței şi a vitalității, vizibile după doar 4-6 sesiuni.

Mai multe informaţii despre această nouă tehnologiei puteţi găsi pe website-ul companiei.  

 

Mai multe articole despre:
fitness sală de fitness