MENIU

Cum obţii salariul dorit încă de la interviul de angajare

Salariu

Un salariu bun poate fi obținut încă de la interviul de angajare, doar dacă discuția despre bani este pregătită temeinic anterior și pusă în plan după o strategie.

Fără un plan, este greu de crezut că angajatorul va adaugă vreun ban în plus. Singura cale prin care poți obține un salariul pe care ți-l dorești este să îl ceri. 

Iată câțiva păși care te pot ajută să îți atingi obiectivul:

- Vino pregătit la negociere. Documentează-te despre piață și despre salariile pe poziții similare.
- Nu întreba niciodată care este valoarea salariului. Poți încerca să afli însă o medie salarială a poziției, potrivit Wall-Street.ro.
- Amâna discuțiile despre valoarea salariului până la interviul final, când știi sigur că angajatorul te vrea în echipă să;
- Folosește de variantă în care îi spui angajatorului că "de-a lungul carierei tale ai fost plătit cu sume care varianza într-un anumit intrerval, în care ai vrea să te încadrezi în continuare"
- Altă tactică când le vorbești despre salariul tu actual este să spui "Câștig în jur de X în prezent, însă am câștigat multă experiență în ultimul an. Sper să câștig o creștere de 15-20%, care să îmi motiveze schimbarea jobului"
- Nu spune niciodată la o negociere de salariu "Sunt prost plătit. Angajatorul meu actual nu îmi recunoaște valoarea". Vei părea lipsit de profesionalism și vor crede despre ține că ești un plângăcios. Mai mult, angajatorul va crede că într-o zi vei vorbi de rău și compania să, dacă te va recruta, scrie Quartz.
 

Mai multe articole despre:
null