MENIU

Cum merg afacerile PRO TV fără Adrian Sârbu la cârmă

Adrian Sârbu

Veniturile Pro TV au crescut substanțial în primul trimestru al acestui an, perioadă în care Adrian Sârbu nu s-a mai aflat la conducerea companiei-mamă, potrivit datelor financiare publicate astăzi.

Central European Media Enterprises, compania-mamă a Pro TV, a înregistrat în țara noastră venituri de 49,6 milioane de dolari în perioada ianuarie – martie 2014, un plus de peste șapte milioane de dolarifață de aceeași perioadă a anului 2013, potrivit Paginademedia.ro.

În România, profitul operațional înainte de depreciere și amortizare a crescut de peste patru ori, de la 959.000 de dolari, la 5,4 milioane de dolari.

De altfel, toată compania, care operează în șase țări, compania a intrat pe un trend ascendent puternic, înregistrând o creștere a veniturilor, în majoritatea țărilor în care este prezentă, de 15,3%, față de trimestrul precedent. Veniturile totale ale CME au depășit 153 de milioane de dolari în perioada ianuarie – martie 2014.

Profitul operațional înainte de depreciere și amortizare (OIBDA) a fost, în perioada amintită, de -2,3 milioane de dolari, o evoluție importantă având în vedere că în aceeași perioadă a anului 2013 CME a avut OIBDA de -20,8 milioane de dolari.

Michael Del Nin, co-Chief Executive Officer: „Principalele operațiuni au avut rezultate tangibile în primul trimestru al lui 2014, înregistrând inclusiv creșteri în publicitate și venituri de la cabliști."

Mai multe articole despre:
null