MENIU

Cum îți păstrezi silueta fără dietă: secretele franțuzoaicelor

Cum îți păstrezi silueta fără dietă: secretele franțuzoaicelor

Toată lumea se întreabă adesea cum reușesc franțuzoaicele să rămână zvelte și elegante, în timp ce mănâncă ciocolată cu cantități uriașe de brânză și un pahar de vin. Este cu atât mai surprinzător faptul că nu sunt obsedate de diete sau de antrenamente epuizante în sala de fitness. Secretul lor se află în atitudinea lor față de alimente și obiceiuri personale.

Cum trăiesc doamnele în Franța? Poate ar trebui să le adoptăm obiceiurile pentru a rămâne în formă fără prea multe probleme și chiar cu plăcere.

10. Mâncarea ca sacrament

Acesta este probabil principalul secret al fiecărei franțuzoaicei. Ele nu consumă junk food sau din mers. Puteți spune că francezii sunt obsedați de mâncare, dar obsesia lor este pentru calitate, nu pentru cantitate. Franțuzoaicele iau adesea prânzul și cina la restaurante sau cafenele, bucurându-se de vin și companie bună. „În Franța, o masă este un moment care oferă plăcere”, spune nutriționistul parizian Dr. Francoise L’Hermite . „În multe alte țări, din păcate, mâncarea este doar combustibil pentru a oferi energie mușchilor tăi. Dacă nu simți plăcere în asta, încălci toate regulile alimentare”.

Citește continuarea pe tabu.ro

Mai multe articole despre:
dieta