MENIU

Cum îţi dai seama că vrea să te părăsească, în funcţie de zodia lui

Fiecare dintre noi trece măcar o dată printr-o despărțire. Pentru multe persoane, asemenea momente sunt foarte dificile, chiar și atunci când ambii parteneri consideră că relația lor nu mai funcționează.

Iată cum îți poți da seama dacă partenerul tău vrea să plece din relația voastră, în funcție de zodia lui. Trebuie să știi aceste semne.

Berbec

Dacă un Berbec se va supăra pe tine pentru lucruri pe care înainte nu l-ar fi deranjat, atunci se anunţă o despăţire, scrie avantaje.ro. Chiar dacă nu are prea mare importanță ce faci. Berbecul poate deveni temperamental mai repede decât crezi, iar dacă apare un asemenea moment înseamnă că e pe cale să te părăsească.

Taur

Dacă un Taur are de gând să plece dintr-o relație, atunci el va deveni inflexibil şi plin de resentimente. Cu cât îi vei cere să facă mai multe lucruri, cu atât el va fi mai puţin dispus să îşi dorească să le facă. Atunci este foarte probabil să te părăsească.

Gemeni

Atunci când un nativ născut în zodia Gemeni intenționează să te părăsească, el va deveni din ce în ce mai indisponibil. Nu va mai face niciun efort pentru a te vedea, ba chiar poate deveni complet indiferent. Dacă se poartă în acest fel, înseamnă că el deja se întâlneşte cu oameni noi pe care îi crede mai interesaţi decât tine.

Citeşte continuarea pe avantaje.ro.