MENIU

Cum îţi dai seama că iubitul te minte doar privindu-l în ochi. Detaliile care îl dau de gol

Cum îţi dai seama că iubitul te minte doar privindu-l în ochi. Detaliile care îl dau de gol

Uneori, ţi-ai dori să ai puterea de a-i citi mintea iubitului tău? Există o metodă mai bună de a afla ce gândeşte! Priveşte-l în ochi şi vezi dacă îţi spune adevărul. Uite cum îl dă privirea de gol fără să-şi dea seama:

1. Dacă se uită în stânga în momentul în care vorbiţi, poţi să stai liniştită: iubitul tău spune adevărul. Studiile arată că în momentul în care încerci să-ţi aminteşti ceva, pupilele se îndreaptă automat către partea stânga. Poţi sta liniştită deci, ai un partener sincer :)

2. Dacă se uită în dreapta, înseamnă că încearcă să fie creativ. Îl întrebi ce a făcut şi privirea lui se îndreaptă în această direcţie? Alertă! Nu spune adevărul, ci încearcă să creeze un scenariu că să te inducă în eroare. Mincinosul!

3. Dacă i se dilată pupilele, e semn bun. Această reacţie a corpului are loc în momentul în care ceva din jur ni se pare atrăgător. Când vorbeşti cu o persoană de sex opus şi îi vezi pupilele dilatându-se, e clar că te consideră sexy.

4. Dacă i se contractă pupilele, înseamnă că este plictisit şi nu e deloc interesat de ceea ce vrei să-i spui.

5. Dacă începe să clipească mai rar, e semn clar că minte. Studiile arată că oamenii sunt mai tensionaţi în momentul în care mint şi că au un control mai mare asupra gesturilor pe care le fac.

Sursa: perfecte.ro

Mai multe articole despre:
iubit înşelat iubita