MENIU

Cum îţi arăţi gelozia, în funcţie de zodie

Cum îţi arăţi gelozia, în funcţie de zodie

Orice persoana a simtit, macar o data in viata, coltii geloziei infigandu-se in suflet atunci cand persoana iubita a gresit cu ceva in acest sens. Frica de respingere, de singuratate, de pierdere, durerea sufleteasca, furia si umilinta sunt cele mai intalnite stari in astfel de situatii. Desi fiecare traieste altfel acele momente, in final cu totii suntem gelosi. Iata cum se comporta fiecare zodie la gelozie!

Gelozia la Berbec

Berbecii incearca la inceput sa para stapani pe situatie, insa in sufletul lor lucrurile stau altfel. Cu cat va fi problema mai deranjanta, cu atat va fi si scena lor de gelozie mai intensa. Partenerul de cuplu nici macar nu va avea prea mult timp la dispozitie pentru a reactiona, asa ca cei care vor sa minta un Berbec sa isi pregateasca din timp o scuza buna. Nu vor avea prea mult timp sa respire inainte sa fie aruncati intr-o discutie ce pare mai degraba o calatorie cu un roller coaster.

Gelozia la Taur

Incapatanarea Taurilor nu dispare nici macar in momentele in care se confrunta cu stari de gelozie. Fiind firi rationale, ei nu lasa sa iasa la suprafata ceea ce au in suflet, cu atat mai mult daca nu sunt siguri ca partenerul chiar ii insala. Prin urmare, isi vor asculta instinctele si nu se vor lasa pana nu vor afla adevarul. Daca totul se adevereste, oare va urma o scena de gelozie? Nici vorba de asa ceva! Vor termina lucrurile scurt si simplu. Nu au nevoie in viata lor de cineva care nu le este fidel si care nu ii respecta.

Gelozia la Gemeni

Gemenii stiu ca nu este usor sa rezisti tentatiilor, insa acest lucru nu inseamna ca nu au pretentia ca partenerii lor sa le fie fideli. Nu cauta ei nod in papura, insa nici nu trec cu vederea atunci cand observa ca jumatatea lor flirteaza cu cineva de sex opus. Au grija sa isi spuna punctul de vedere inca de la prima abatere. Reusesc intotdeauna sa se faca intelesi in acest sens, asa ca nu lasa urme de interpretari.

Citeste continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop gelozie zodii geloase