MENIU

Cum îți influențează viața grupa de sânge. Grupa AB4 întâmpină dificultăţi de memorare

Potrivit unor cercetări științifice, grupa de sânge a unei persoane poate influența temperamentul acesteia, poate avea legătură cu predispoziția spre unele boli ori poate da unele trăsături. 

Cercetătorii japonezi s-au dedicat acestei teme de studiu încă din anul 1930 și în urmă eforturilor depuse, au stabilit faptul că există câteva lucruri care merită luate în seamă.

Grupa 01

Persoanele cu grupa de sânge 0 au mai multe șanse de a atrage diferite tipuri de țânțari, în comparație cu persoanele care au alte grupe de sânge. De asemenea, ei sunt mai puțin rezistenți la stres, deoarece hormonul de cortizol persistă mai mult în corpurile lor, putând grăbi și procesul de îmbătrânire. Persoanele cu această grupă de sânge sunt caracterizate drept sociabile și deschise la minte.

Grupa A2

Persoanele cu grupă de sânge A sunt înclinate către un comportament obsesiv compulsiv. Ele sunt considerate cele mai stăruitoare, inteligente și cumpătate persoane dintre toate cele patru grupe.

Grupa B3

Persoanele cu această grupă de sânge sunt, conform cercetătorilor japonezi, cei mai fascinanți oameni. Ei pot avea un spirit creativ deosebit, pot fi pasionali și puternici, însă pot deveni și egoiști sau imprevizibili.

Grupa AB4

S-a stabilit faptul că grupa AB crește riscul problemelor și dificultăților de memorare de-a lungul anilor. Când cercetătorii au efectuat studii pe oameni mai în vârstă, au constatat că în cazul celor cu grupă AB au existat probleme de învățare și memorare a informației. Persoanele cu această grupă de sânge dau dovadă de compasiune pentru mediul înconjurător și sunt capabile să se plieze oricărei situații, fără a-și pierde individualitatea.

Mai multe articole despre:
sănătate boli sânge grupe de sânge