MENIU

Cum fac sex bărbaţii cărora religia le permite să aibă mai multe soţii. Dezvăluiri încredibile

Haremul sultanilor

Cuvântul harem vine de la cuvântul arab Hram, care nseamnă de neatins sau interzis. Tocmai de aceea cadânele care făceau parte din haremul sultanelor erau văzute sacre, inabordabile, de toţi ceilalţi, existenţa lor fiind exclusiv dedicate sultanului.

Sultanul se desfăta sexual cu oricare dintre cadânele pe care le dorea şi existau de multe ori cazuri în care cadânele mureau virgine, de bătrâneţe, din cauza că sultanul pur şi simplu nu avea timp de ele. Cadânele erau conduse, prin tradiţie, de mama sultanului sau de prima lui soţie care avea titlul de sultană.

Având în vedere că femeile din haremul sultanului proveneau de multe ori din culturi diferite şi că multe dintre ele erau virgine la momentul intrării în harem, dar şi din cauza faptului că secretele sexuale are haremurilor au fost bine păstrate de-a lungul timpului, nu se poate vorbi despre tehnici exacte pentru satisfacerea bărbatului.

Cu toate acestea, se speculează că majoritate sultanilor erau adepţi ai orgiilor şi îşi doreau să fie satisfăcuţi de mai multe femei simultan.

Mai multe articole despre:
religie sex harem barbati cu mai multe sotii