MENIU

Cum arată viaţa intimă a siamezilor. După atâţia ani de întrebări, s-a aflat răspunsul - FOTO

Cum arată viaţa intimă a siamezilor. După atâţia ani de întrebări, s-a aflat răspunsul
<p>Cum arată viaţa sexuală a siamezilor. După at&acirc;ţia ani de &icirc;ntrebări, s-a aflat RĂSPUNSUL</p>
<p>Cum arată viaţa sexuală a siamezilor. După at&acirc;ţia ani de &icirc;ntrebări, s-a aflat RĂSPUNSUL</p>
<p>Cum arată viaţa sexuală a siamezilor. După at&acirc;ţia ani de &icirc;ntrebări, s-a aflat RĂSPUNSUL</p>

Un material care îţi răspunde la toate întrebările pe care le ai despre siamezi. Chiar şi la cele legate de viaţa lor sexuală!

Puţine perechi de siamezi se pot lăuda că au iscat un interes mai mare decât Abby şi Brittany Hensel!

Ajunse la vârsta de 27 de ani, surorile au cunoscut celebritatea încă de la vârsta de 6 ani, la emisiunea faimoasei Oprah Winfrey. Ulterior, au apărut în propria emisiune, "Joined for Life" (Unite pe viaţă, n.r.). Succesul uriaş pe care l-au cunoscut cu această emisiune le-a adus, în scurt timp, un scurt serial de televiziune, numit, simplu, "Abby & Brittany".

În ciuda agitaţiei de care au avut parte în primii ani din viaţă, astăzi, cele două duc o viaţă liniştită, departe de televiziune.

Abby şi Brittany au două capete, dar un singur tors. Asta înseamnă că au două inimi, patru plămâni, două stomacuri, dar împart partea de jos a corpului, inclusiv organele sexuale.

În ciuda condiţiei, fetele au dat examenul auto - separat - şi au reuşit să-şi ia carnet de conducere. Abby controlează partea dreaptă a volanului, în timp ce Brittany se ocupă de partea stângă. Încă de mici, fetele au fost nevoite să înveţe cum să-şi coordoneze corpul, pentru a folosi ambele părţi la activităţi precum mers, alergat, înot, bătut din palme...

Şi, dacă ceea ce se vede cu ochiul liber nu prezintă niciun secret pentru nimeni, nu puţini sunt cei care se întreabă cum se desfăşoară viaţa sexuală a siamezelor. Adevărul este că nici până în prezent nu se ştiu prea multe despre despre asta, din simplul motiv că mai toţi siamezii evită astfel de discuţii. Alice Dregar, însă, un specialist în astfel de cazuri, susţine că nervii, muşchii, hormonii şi emoţiile fiecărui individ joacă un rol extrem de important.

"Din cercetările mele, am ajuns la concluzia că siamezii nu simt la fel de mult nevoia de intimitate sexuală. Şi nu pentru că nu ar găsi un partener, ci pentru că majoritatea văd doar partea romantică a intimităţii din cuplu. Pentru ei, intimitatea înseamnă afecţiunea unui suflet pereche", spune doctorul Alice Dregar.

Mai multe articole despre:
poveşti de viaţă