MENIU

Cum arată prezentatoarea TV din România care, în week-end, şi-a făcut operaţie de liposucţie

Rocsana Marcu a avut parte de o operaţie de liposucţie în care i-a fost eliminat surplusul de piele de care nu putea scăpa nici cu trei vizite la sală pe săptămână.

"În mod normal ar trebui să-mi taie puţin din surplusul care a rămas după cele două sarcini. Eu fac sport atât la sală cât şi tenis de câmp, dar surplusul acela nu poţi să-l dai jos altfel decât printr-o asemenea intervenţie. De ce să fiu nevoită să îmbrac doar anumite rochiţe, un anumit model... Şi acum m-a sunat un prieten şi mi-a zis că-s nebună la cap, că am fost la piscină şi nu s-a văzut nimic.

Am înţeles că nu e nimic complicat, o să dureze cam o oră. Când ai 30 de kilograme e ceva dificil... Fiind vorba despre o anestezie generală, e mai complicat. Recuperarea e mai greoaie, am timp mâine să mă liniştesc, mi-am luat o carte să citesc. Luni o să fiu la Matinal. O să port un corset timp de o lună pe care nu o să-l dau jos decât atunci când fac duş", a mărturisit Rocsana sâmbătă, înainte de operaţie, la televiziunea Antena Stars.

Mai multe articole despre:
rocsana marcu