MENIU

Cum arată o casă făcută dintr-un Boeing 727

Avionul transformat în hotel în Costa Rica
Imagini din interior
Imagini din interior
Imagini din interior

Un vechi Boeing 727, fabricat in 1965 si scos din circuitul aerian, a fost introdus cu multa inspiratie in circuitul turistic in urma cu cativa ani. Cumparat cu doar 2000 de dolari, imensa pasare de metal a fost transformata intr-o locuinta suspendata, in urma unei investitii de 28 de mii dolari.

Investitia a fost de mult amortizata, tinand cont ca, pentru o noapte de cazare, turistii platesc intre 200 si 250 de lire, potrivit Casamea.ro. In schimbul acestor bani, insa, au parte de experienta unica si de o priveliste pe masura in cel mai exclusivist hotel din Costa Rica.

Hotelul-avion e suspendat pe o structura de beton inalt de 15 metri, intr-un bogat decor tropical, la marginea Parcului National Costa Verde din Costa Rica.

Avionul isi pastreaza aspectul din tinerete la exterior, insa interiorul a fost complet transformat. Lambriul din lemn de tec acopera peretii interiori ai avionului de la varf pana la coada, iar mobila din acelasi material tropical te duce cu gandul la o primitoare casuta de lemn cu puternice accente rustice.

Daca fostul avion avea o capacitate de 180 de pasageri, actualul hotel ofera cazare in doua dormitoare cu propriile bai si chicinete si o terasa spatioasa.

Mai multe articole despre:
null