MENIU

Cum arată șantierul drumului inaugurat de Dragnea, înainte de pușcărie. ”Și bordurile-s strâmbe”

<p>Lucrări la drumul expres Craiova Pitești</p>
<p>Lucrări la drumul expres Craiova Pitești</p>
<p>Lucrări la drumul expres Craiova Pitești</p>

Șantierul drumului expres Craiova-Pitești, inaugurat de Liviu Dragnea cu mare pompă cu doar câteva zile înainte de alegeri și de intrarea în pușcărie, nu a avansat foarte mult, deși oficialii PSD promiteau că se va lucra non-stop.

Cu câteva zile înainte de a fi arestat, Liviu Dragnea a lansat lucrările la primul tronson din drumul expres Craiova – Piteşti. Dar, la doar o zi după inaugurare, oficiali USR au publicat fotografii și clipuri video care arătau că utilajele au dispărut din zonă.

Aşa s-a aflat că Dragnea a inaugurat, de fapt, punerea bordurilor pe drumul tehnologic, paralel cu drumul expres, scrie Extranews.ro. A spus-o chiar CNAIR, care nega acuzațiile USR. 

”În acest moment 15 utilaje acţionează pentru decopertarea traseului şi amenajarea drumurilor tehnologice destinate accesului în şantier. Ne exprimăm regretul că există în continuare persoane care manipulează opinia publică şi încearcă să folosească imagini trunchiate pentru a induce ideea că antreprenorii nu lucrează pe şantierele deschise oficial.”, spunea CNAIR.

Luni, la câteva săptămâni după inaugurare, la fața locului au mai apărut câtea borduri. O fotografie care arată stadiul lucrărilor a fost postată de omul de afaceri craiovean Horațiu Buzatu. 

”În sfârșit, după o oră și jumătate am ieșit din Balș. Așa că m-am oprit să văd care mai este stadiul lucrărilor la autostrada Craiova - Pitești, despre care recent-întemnițatul Dragnea zicea că va fi gata la anul, pentru că vor munci 24 de ori din 24. După cum se vede din imaginea luată chiar acum, pe șantier nu s-a stat degeaba: în două săptămâni au mai pus încă două borduri. Acum sunt deja douăștrei”, scrie Buzatu pe Facebook. 

Oamenii care comentează la postarea omului de afaceri se amuză pe seama calității lucrărilor. Și bordurile alea sunt strâmbe, spune un comentator. ”Vizitează mai des șantierul, bordurile au 10 zile”, spune altul.

Mai jos, prezentăm, cronologic, chinurile facerii drumului expres Craiova Pitești.