MENIU

Cum a vrut o chinezoaică să-şi vindece fiul de epilepsie. "Tratamentul" este dezgustător

Cum a vrut o chinezoaică să-şi vindece fiul de epilepsie. "Tratamentul" este dezgustător

Un băieţel în vârstă de trei ani din Maoming, China, a fost diagnosticat cu infecţie parazitară, după ce mama lui l-a forţat să mănânce broaşte vii pentru a-l „vindeca” de o presupusă boală.

Femeia, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, era îngrijorată că fiul ei ar suferi de epilepsie, aşa că a cerut ajutorul unei prietene. Aceasta i-a recomandat un vechi „tratament” tradiţional, ce presupune înghiţirea de broaşte vii, scrie Daily Mail.

„Un copil din vecini a încercat această metodă şi a funcţionat”, a povestit mama copilului. „Mi s-a sugerat să-l încercăm şi noi, aşa că am mers să prind broaşte vii pentru a-mi hrăni fiul”, a adăugat ea.

Aşadar, după ce a fost obligat să înghită trei broaşte, băieţelul a început să aibă simptome ciudate. Pe corp i-au apărut mai multe gâlme, aşa că a fost transportat de urgenţă la spital.

Medicii i-au acordat îngrijirile necesare, stabilind că pacientul făcuse o infecţie parazitară care, netratată, poate duce la orbire şi provoca leziuni ale creierului.

Specialiştii nu au anunţat, însă, dacă băieţelul chiar suferă şi de epilepsie.

Mai multe articole despre:
China copil tratament