MENIU

Culmea prostiei: a vrut o slujbă, dar ce s-a întâmplat după ce a mers la interviu e incredibil!

Un bărbat în vârstă de 23 de ani s-a prezentat la un interviu de angajare pentru un loc de muncă. Aici, totul a mers bine, iar angajatorul urma să îl sune în câteva zile pentru a-i da un răspuns.

Totuși, răspunsul pe care l-a primit ulterior nu a fost acela pe care îl aștepta. Se pare că reprezentanții companiei la care ar fi vrut să se angajeze au sunat la poliție și l-au reclamat pentru indecență, potrivit gawker.com, scrie click.ro.

Bărbatul din Chicago a început să trimită fotografii cu el dezbrăcat la numărul de telefon al angajatorului. În decursul a două zile, reprezentantul companiei a primit două fotografii în care candidatul apărea complet nud. După aceste două incidente, a sunat imediat la poliție pentru a-l reclama.

Polițiștii l-au contactat pe tânăr și au aflat că acesta trimisese pozele din greșeală către angajator, intenția lui fiind de a le trimite unei alte persoane. Organele legii l-au sfătuit să înceteze orice fel de comunicare cu reprezentantul companiei, pentru a evita repetarea situației.