MENIU

Culmea ironiei: RADET a rămas fără apă caldă și căldură

<p>RADET, la un pas de faliment. Bucureştiul riscă să răm&acirc;nă fără apă caldă</p>

Viceprimarul Capitalei Cornel Pieptea a anuntat că sediul RADET, furnizorul de apa calda si caldura in Bucuresti, a ramas chiar el fara cele doua elemente indispensabile. În plus, compania are toate conturile blocate de 4 luni din cauza datoriilor.

"Am ajuns in situatia tragic-comica in care sediul central al RADET, furnizorul de apa calda si caldura al Capitalei, a ramas chiar fara apa calda si caldura deoarece regia are restante de milioane de lei la gaze. Acesta este doar inceputul. Momentul in care sute de mii de cetateni ai Capitalei nu vor mai beneficia de apa calda si caldura, desi au facturile platite la zi, este iminent", a informat Cornel Pieptea, intr-un comunicat de presa, potrivit Ziare.com.

Acest lucru s-a intamplat dupa ce, in urma cu trei saptamani, viceprimarul sustine ca a atras atentia public asupra situatiei extrem de grave in care se afla RADET, "ca urmare a neindeplinirii promisiunii facute in urma cu doi ani de Sorin Oprescu si Victor Ponta privind fuziunea RADET - ELCEN".

RADET e într-o situație dificilă și din cauza somațiilor trimise saptamanal de furnizorii de energie electrica si gaze privind restantele de zeci de milioane de lei si legat faptul că are, de patru luni, poprire de 100% pe conturi. Mai multe...

Mai multe articole despre:
RADET