MENIU

Culmea deszăpezirii, în județul Iași. În Pașcani, utilajele vor da zăpada la o parte doar pentru Salvare și Pompieri

Drumuri închise, în Moldova. Drumarii, stau și veghează. Foto/Arhivă

Deși sunt plătiți să întrețină șoselele curate, angajații de la baza de deszăpezire a orașului Pașcani vor lucra doar dacă vor avea nevoie cei de la salvare sau pompierii. În rest, troienele își vor face de cap, în această noapte.

Consiliul Judeţean Iaşi a anunţat că, din cauza viscolului, utilajele de deszăpezire de la baza Paşcani vor acţiona în această noapte doar la apelurile făcute prin Serviciul Naţional de Urgenţă 112.

"Având în vedere avertizarea meteo de cod galben de ninsori abundente, emisă de ANM, începând cu ora 19,00, utilajele de deszăpezire de pe baza Paşcani vor acţiona doar la intervenţia apelului de urgenţă 112 pentru însoţirea vehiculelor de urgenţă. După încetarea fenomenului de viscol, utilajele îşi vor relua imediat activitatea de deszăpezire", a transmis Consiliul Judeţean Iaşi.

Aceeaşi sursă precizează că se menţine în stare de circulaţie în condiţii de iarnă doar drumul judeţean 208: limită judeţ Neamţ - Paşcani - limită judeţ Suceava.

Reamintim că începând cu ora 13,30 este restricţionată circulaţia vehiculelor de peste 7,5 tone pe toate drumurile judeţene din judeţul Iaşi.