MENIU

Culisele Statului Paralel - VIDEO - Interviu exclusiv cu Ovidiu Tender, dezvăluiri șoc - Totul despre relația cu Maior și Bica

Ovidiu Tender

Ovidiu Tender a făcut o mulțime de dezvăluiri senzaționale despre culisele statului paralel și cum a funcționat acesta. El a vorbit pe larg în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Anca Alexandrescu pentru emisiunea Culisele Statului Paralel de la Realitatea PLUS.

Ovidiu Tender a acordat un interviu exclusiv pentru Realitatea PLUS în care a făcut o serie de dezvăluiri șoc despre culisele statului paralel dar și despre relația sa cu Maior și Bica.

Printre altele, omul de afaceri a dezvăluit momentul în care a fost anunțat de către un ofițer că ar urma să fie arestat. Arestarea s-a făcut în baza unor denunțuri. Ovidiu Tender susține că a fost arestat la comanda lui Dinu Patriciu. În momentul în care șefii SRI au fost schimbați și omul de afaceri a fost eliberat, după cum mărturisește chiar el într-un interviu de excepție.

Anca Alexandrescu: Ce s-a întâmplat când s-au schimbat conducerile la serviciile secrete?

Ovidiu Tender - A dispărut presiunea, m-au eliberat instananeu și dosarul a avut un curs normal. A venit șef sri, domnul Maior. Nu mai aveam nicio legătură, Radu plecase ,vă dați seama că eram deja un personaj pătat, eram mai greu acceptabil... Mi-am văzut mai departe de afaceri. în 2010 am plecat în Africa. Din 2006 până în 2010, în țară liniștit cu afacerile curate

Anca Alexandrescu: Nu v-a mai deranjat nimeni.
Ovidiu Tender - Nu. Procesul s-a derulat în ritmul lui... da, m-au trimis în judecată. Alina bica a făcut rechizitoriul.

Puteți afla cum a decurs întâlnirea dintre Ovidiu Tender și Alina Bica dar și alte mărturii explozive în interviu complet, video, mai jos în articol: