MENIU

CULISELE PUTERII | Miron Mitrea, la Realitatea PLUS: ”Nu sunt de acord cu cei care nu poartă mască. Băi, imbecilule, mă îmbolnăvești și pe mine”

Miron Mitrea, invitat permanent în emisiunea Culisele Puterii, moderată de Marinela Mititelu și Iulian Leca, a vorbit despre scrutinul parlamentarelor din luna decembrie, desfășurat pe fondul restricțiilor care au generat proteste în stradă.

Miron Mitrea nu este de acord cu protestele anti măsuri care au avut loc duminică seara în fața Guvernului.

”Eu nu pot fi de acord cu oamenii care sunt imbecili. Conform unei lucrări scrise de un italian, imbecil este cel care nu ține cont nici de el, nici de celălalt. (...) Nu sunt de acord cu cei care nu poartă mască. Băi, imbecilule, mă îmbolnăvești și pe mine”, a spus Miron Mitrea în emisiunea Culisele Puterii.

Referitor la alegeri, fostul politician consideră că acestea trebuie să aibă loc.

”Sigur există riscul de infectare la alegeri, dar nu e foarte mare. Eu sunt de acord ca o țară normală, dacă nu sunt situații excepționale, să țină alegerile. Am fost de acord cu amânarea alegerilor localepe toamnă, atunci nu știam nimic despre pandemie. Între timp s-a avansat și rata de mortalitate a scăzut mut. Sunt de acord cu Klaus Iohannis care spune: hai să ținem alegeri. Dar nu sunt de acord cu închiderea piețelor și cu închiderea piețelor noaptea. Hai să dăm un lockdown serios, să lăsăm oamenii să se ducă la muncă, să nu omorâm economia”, consideră Miron Mitrea.

 

Mai multe articole despre:
miron mitrea culisele puterii