MENIU

Cu o zi inainte să moară, a scris această scrisoare! Cuvintele ei îți vor schimba viața!

S-ar putea să fiți nemulțumiți de viața voastră. Nu sunt destui bani, locurile de muncă sunt stresante, relațiile se destramă. Poate că vă petreceți prea mult timp online discutând despre politică. Uneori, cu toții simțim că lipsește ceva și poate că tot ce ne trebuie este o retrospectivă.”

Acestea sunt cuvintele lui Holly Butcher. Ea a pierdut recent lupta cu sarcomul Ewing, o formă rară de cancer care afectează în primul rând tinerii. Holly avea doar 27 de ani când a murit.

Un „pic” de sfat de viață de la Hol:

Este un lucru ciudat să-ți dai seama și să accepți că vei muri la vârsta de 26 de ani. Este doar unul din lucrurile pe care le ignorați. Zilele trec și te aștepți că vor continua să vină; Până când se va întâmpla inevitabilul. Mereu mi-am imaginat cum îmbătrânesc, cu părul încrețit și gri - cel mai probabil provocat de familia frumoasă (mulți copii) pe care am plănuit să o construiesc cu dragostea vieții mele. Îmi doresc asta atât de mult, că doare!

E vorba de viață. Este fragilă, prețioasă și imprevizibilă și în fiecare zi este un dar, nu un drept dat.

Am acum 27 de ani. Nu vreau să plec. Îmi iubesc viața. Sunt fericită. Le datorez asta celor dragi. 

Nu am început această „notă înainte de a muri”, astfel încât moartea să fie și mai înfricoșătoare - îmi place faptul că suntem, în cea mai mare parte, ignoranți în ce privește inevitabilitatea morții. Cu excepția cazului în care vreau să vorbesc despre ea și este tratată ca un subiect „tabu”, care nu se va întâmpla niciodată cu niciunul dintre noi... A fost cam greu. Vreau doar ca oamenii să înceteze să se îngrijoreze atât de mult de stresul lipsit de sens din viață și să încerce să-și amintească faptul că toți avem aceeași soartă.

Întreaga poveste pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
scrisoare cancer