MENIU

Cu cine te căsătoreşti şi cu cine ai doar aventuri, în funcţie de zodia ta

Cu cine te căsătoreşti şi cu cine ai doar aventuri, în funcţie de zodia ta

Descoperă zodiile cu care ai putea avea o relaţie de lungă durată, însă şi pe cele alături de care doar te vei distra. După ce vei afla, e doar alegerea ta!

Berbec

Dacă vrei să te aşezi la casa ta, cu siguranţă cele mai trainice relaţii le poţi avea cu cei din Gemeni, Vărsător, Leu sau Săgetător.

Aceste patru semne zodiacale îţi pot oferi provocarea de care ai nevoie. În schimb, pentru distacţie te poţi baza pe Balanţă, Capricorn sau chiar pe o persoană din aceeaşi zodie ca tine.

Taur

Dacă eşti în căutarea unei relaţii serioase, alege-ţi un partener din zodia Capricorn, Rac sau Balanţă, doar ei te vor satisface emoţional aşa cum îţi doreşti.

Pentru o aventură, Berbecii, Scorpionii sau Fecioarele sunt cei care rezonează cu senzualitatea cu care eşti înzestrată.

Gemeni

Gemenii sunt foarte greu de aşezat la casa lor, însă pentru aventuri perfecte trebuie să îi aleagă pe cei din Leu, Fecioară, Scorpion sau chiar Gemeni.

Pentru o relaţie mai serioasă, Vărsătorul, Balanţa sau Berbecul pot ţine cel mai bine pasul cu ei şi le pot linişti spiritul libertin.

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
căsătorie horoscop