MENIU

Cu ce zodie să te săruţi în noaptea de Revelion. Vei fi legat pe viaţă de această persoană!

Cu ce zodie să te săruţi în noaptea de Revelion. Vei fi legat pe viaţă de această persoană!

Se spune că persoana cu care îți vei petrece Revelionul este și cea alături de care vei rămâne tot anul. Înainte de a afla cu ce zodie te săruți în noaptea de Revelion, trebuie să știi că acest gest te poate lega de această persoană pentru tot restul vieții. Tocmai de aceea trebuie să fii atentă la semne și să ai grijă cu cine vei împărtăși aceste momente intime de Revelion.

Rac cu Taur

Racul și Taurul sunt două zodii care preferă intimitatea. Totuși, cele câteva pahare de șampanie consumate îi vor face de Revelion să uite de toate persoanele din jurul lor și să împărtășească multe săruturi. Cel mai probabil, pasiunea se va dezălțui acasă sau la o petrecere care se va ține la un prieten comun. Ambii nativi preferă confortul propriului cămin și de aceea nu îi vei vedea în club de Revelion. Taurul cu siguranță îl va impresiona pe Rac cu preparatele sale delicioase de Revelion, pe când Racul își va arăta afecțiunea și grija pentru persoana pe care o admiră în cel mai dulce mod posibil.

Fecioară cu Capricorn

Fecioara va admira la Capricorn acea atitudine de conducător, dar și mândria și determinarea, pe când Capricornul va vedea în Fecioară o persoană extrem de muncitoare, care poate avea un succes răsunător prin ideile îndrăznețe. Discuția voastră de Revelion se va învârti în jurul planurilor de viitor, dar și al joburilor. Vă veți da seama că amândoi puteți construi o relație puternică, un fel de companie de succes, pe care toată lumea o va invidia. După ce vă veți săruta, veți petrece restul serii vorbind despre iubire, dar și despre cum arată relația perfectă pentru voi. Veți realiza că aveți foarte multe lucruri în comun și de aceea veți hotărî să vă acordați o șansă.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.