MENIU

CTP: Puşcăria e NIMIC pentru Voiculescu. CONFISCAREA AVERII ÎL VA DUREA

CTP: Puşcăria e NIMIC pentru Voiculescu. CONFISCAREA AVERII ÎL VA DUREA

Cristian Tudor Popescu a comentat, la Realitatea TV, condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare cu executare.

"Puşcăria nu mai înseamnă practic nimic pentru domnul Dan Voiculescu, în acest moment. Are 70 de ani, a făcut ce a vrut. Acum, se va duce la puşcărie după ce, cum a declarat, a băut trei pahare de vin, a mâncat cârnaţi şi s-a uitat la propriul post de televiziune. Acum se va duce să scrie o carte. Aici nu putea fi pedepsit în vreun fel. Sigur că momentul este important pentru justiţia română de după 1989. E al doilea mare moment după condamnarea lui Adrian Năstase. Năstase reprezentând SISTEMUl cu "S" mare de dinainte de 1989 şi după, în partea lui nomencalturistă, de aparat de partid. Domnul Voiculescu reprezintă securitatea, partea ei aristocratică deţinătoare de sume incredibile în valută înainte de 1989. Domnul Voiculescu, în ansamblu, putea să fie lovit doar la bani. Scriam ce ar fi dacă i s-ar lua un miliard. Nu ştiu dacă o să fie miliardul, dar se adună. Şi aici chiar că o să îl doară pe domnul Voiculescu destul de tare în urma acestor confiscări", a declarat Cristian Tudor Popescu.

"Domnul Voiculescu are la dispoziţie un aparat de propagandă care va funcţiona în continuare, îl va martiriza. În opinia publică, în subconştientul colectiv al publicului, nişte mişcări tectonice se produc", a mai spus CTP.

DAN VOICULESCU A FOST CONDAMNAT LA 10 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE