MENIU

CTP a răbufnit în direct despre cazul Caracal: "O idioțenie. Gheorghe Dincă e șeful"

Cristian Tudor Popescu a afirmat despre reconstituirile făcute la Caracal că sunt un carnaval macabru și a adăugat că cei care au făcut acest lucru vor să dea impresia că lucrează.

CTP și-a spus tranșant opinia despre cazul Caracal și despre modul în care autoritățile își fac treaba.

"Aceste două fete trebuie ținute în viață să fie mâncate de vii de toți mascații ăștia. Uitați-vă ce de lume, dacă îi luăm pe fiecare în parte, ar fi trebuit un reporter să meargă la toți cu jiletcile astea pe ei, poliția, să-i întrebe pe fiecare: ce faci aici? Sunt mulți care se uită pur și simplu, nu fac nimic. Ce căutau acolo toți ăstia? Toți fac fotografii, fac selfieuri. Asta aș vrea să știu eu ce treabă are fiecare.

Păi are treabă, pentru că vor să dea impresia, cu toată adunătura asta, că lucrează, că activează, că sunt mari profesioniști acolo, care fac o reconstituire. N-au putut să facă nimic pentru Alexandra și Luiza când a fost nevoie, dar acum sunt toți savanți, sunt profesioniști, îi auzi pe toți la televizor.

Ce rezultă? Dacă vă este răpit și omorât un copil, stimați cetățeni, rezultă din ce vedem acum că aveți asigurată o reconstituire la marele fix, la marea meserie. O să vi se spună cu amănunte cum a fost luat, cum a fost schingiuit, cum a fost violat, care au fost ultimele lui cuvinte, că avem reconstituitori profesioniști”, a spus CTP la Digi 24.

Citește și: Anunț bombă! Cui aparțin oasele găsite la Caracal!

Apoi a continuat: "Toată mascarada asta, acest carnaval macabru, este o întreținere a unui subiect mediatic, atât pentru inșii ăștia care încearcă să demonstreze că se află într-o treabă, cât și pentru public. Nici măcar nu e nou procedeul, pe vremea lui Ceaușescu se făcea lucrul ăsta frecvent”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Dincă e șeful aici. Era, când a fost arestat, un tip prăpădit, cocoșat, vai de capul lui, acum e înfloritor, conduce tot aici, îi duce de colo dincolo. De ce face asta? Probabil că s-a sfătuit cu avocat în sensul că îl ajută lucrul ăsta”, a adăugat CTP.

Citește și: Procurorul de la Caracal care a fugit de ziarişti - accident vascular cerebral

"Faptul că Dincă ia un sac acum și-l aruncă în tufe, ăsta este adevărul, nu? Asta e o idioție, pur și simplu”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

 

.

Mai multe articole despre:
null