MENIU

Croitoreasa Ana Maria Pantaze a câștigat premiul de 120.000 euro la "Românii au talent"

Croitorasa isteata

Croitoreasa Ana Maria Pantaze a câștigat marele premiu de 120 mii euro la "Românii au talent".

Românii au talent, ediția 2019 a adus un câștigător surpriză: o croitoreasă fără studii muzicale a câștigat inimile românilor - Ana Maria Pantaze.

„Nici acum nu am învățat notele muzicale. Cânt după ureche”, a spus Ana Maria Pantaze înainte de a intra în finală.

Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a primit Golden Buzz de la Mihai Petre la Românii au talent, a impresionat în finală cu o melodie a lui Prince

 

Ana Maria Pantaze a oferit și în semifinale o lecție de modestie. Cântăreața de 38 de ani a fost cel mai votat concurent din prima gală live „Românii au talent“ şi astfel a ajuns în finalal de la Pro TV.

Concurenta a cântat în semifinală „I Put A Spell On You“, iar înainte de a urca pe scenă a mărturisit că indiferent care va fi parcursul ei în show îşi doreşte să rămână „o fată simplă“.

„Niciodată nu m-am gândit că voi ajunge pe o scenă mare, nu m-am gândit la o carieră în muzică. La 16 ani m-am angajat pentru a mă susţine şi pentru a-mi ajuta şi părinţii, mi s-a părut firesc, eu acum văd acest lucru ca pe ceva normal. Sunt şi voi rămâne o fată simplă, nu vreau să mă schimb după tot ce se va întâmpla. Eu îmi câştig banii din acelaşi lucru pe care îl făceam şi înainte, croitorie“, a declarat Ana Maria Pantaze.

Mai multe articole despre:
Românii au talent Ana Maria Pantaze