MENIU

Criza gunoiului din Sectorul 3 a luat sfârșit, înainte să înceapă

Compania Eco Sud asigură autonomia Bucureștiului pînă în 2045 iar astfel criza gunoiului din sectorul 3 al capitalei a luat sfârșit înainte să înceapă.

În urma discuțiilor purtate de Primaria Sectorului 3, reprezentată de edilul șef Robert Negoiță și compania Eco Sud, reprezentată de Directorul Comercial Dan Stănoaia, astăzi 21.02.2019 la ora 11:00, așa-zisa criză a deșeurilor din Sectorul 3 a luat sfârșit prin negocierea unui contract privind depozitarea deșeurilor la Depozitul Ecologic de la Vidra.

 În cadrul discuțiilor edilul șef al Sectorului 3 a insistat pe sortarea și reciclarea întregii cantități de deșeuri provenită de pe raza sectorului 3, evidențiind în acest fel programele de modernizare ale sectorului și aducerea nivelului de trai al cetățenilor acestui sector la nivelul standardelor europene.

Directorul Comercial al Eco Sud a prezentat capacitatea depozitului Ecologic de la Vidra, care poate susține depozitarea deșeurilor din întreg orașul București pentru o perioadă de 26 de ani de acum înainte, având o capacitate de peste 11.500.000 mc.

 În cadrul discuției au fost prezentate investițiile făcute de compania Eco Sud în domeniul reciclării deșeurilor cât și instalațiile de ultimă generație care sunt folosite în sortarea deșeurilor începând de la PET-urile selecționate pe culori până la ambalajele de carton și hârtie dar și materialele speciale precum aluminiu, cupru și alte produse care vor contribui la reintroducerea deșeurilor în circuitul economic și transformarea acestora într-o valoroasa resursă.

Începând de astăzi  21.02.2019, Depozitul Ecologic de Deșeuri de la Vidra, situat în comuna Viidra, sat Sintești, are porțile deschise pentru toți colectorii de deșeuri, inclusiv pentru Direcția Generală de Salubritate Sector 3, asigurându-se realizarea unui parteneriat de calitate cu Sectorul  3 și îndeplinirea scopului comun în asigurarea bunăstării și confortului cetățenilor din acest sector.

Mai multe articole despre:
deşeuri Negoiţă eco criza gunoiului