MENIU

Criză de plastic la Evidența Populației! Care este timpul de așteptare pentru eliberarea unui buletin

Criza de plastic la evidenta populatiei

Românii nu-și mai pot face buletine și permise de conducere, asta după ce oficialii au anunțat că este criză de plastic în țara noastră.Autoritățile nu au cumpărat plastic la timp și din acest motiv s-a creat o criză uriașă. Astfel, oamenii sunt nevoiți să aștepte chiar și 30 de zile până își primesc buletinul sau permisul de conducere.

Spre exemplu, la Timișoara sunt depuse zilnic peste 200 de cereri pentru eliberarea sau schimbarea actului de identitate, scrie Realitatea PLUS. Însă, din cauza crizei de plastic, reprezentanții Direcției susțin că nu pot tipări mai mult de două buletine pe zi.

Bogdan Sperneac, șeful de la Evidența Persoanelor Timișoara: „În continuare am fost anunțați că vom avea o limită de 2 sau 3 acte de identitate pe zi, ceea ce este foarte puțin pentru un serviciu de dimensiunea celui de la Timișoara care nu deservește numai municipiul ci și 20 de comune arondate”.

Iulia Rădoi, șefa Serviciului Public de Evidență a Persoanelor Reșița: „Este în toată țara și toată țara are aceeași problemă, la orice SPECLEP (Serviciul Public Local Comunitar de Evidența Populației, n.n) din țară veți suna veți primi același răspuns: emitem cărțile de identitate la 30 de zile.”

Mai multe articole despre:
plastic evidenta populatiei timisoara resita