MENIU

CRISTOIU, despre SCANDALUL BĂSESCU: "Înregistrările cu care ameninţă VOICULESCU sunt nişte GOGOŞI"

"Înregistrările cu care ameninţă Voiculescu sunt gogoşi"

Ion Cristoiu a vorbit la REALITATEA despre scandalul în care este implicat fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu. Jurnalistul a precizat că  această campanie de denigrare ar putea face parte din planul PSD şi anume Victor Ponta, președinte cu orice preț.

"Ipoteza mea se baza pe un fapt care e în neregulă. Mircea Băsescu a fost reţinut, apoi arestat preventiv. Deci justiţia română şi-a făcut pe deplin datoria. Faptul că e fratele preşedintelui nu a contat! Normal era ca această discuţie să se termine.

Constat că această campanie continuă. Prin ameninţările lui Dan Voiculescu că se vor da în continuare înregistrări. Sunt nişte gogoşi! Pentru că singurele înregistrări care ne-ar mai interesa sunt cele care l-ar putea incrimina pe Traian Băsescu", a spus Ion Cristoiu la REALITATEA TV. 

Jurnalistul a vorbit şi despre atacul preşedintelui Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, care a cerut rapoartele SRI şi SPP pe protecția preşedintelui în cazul vizitelor la clanul BERCEA. 

"Călin Popescu a făcut nişte declaraţii care ar putea fi considerate calomnioase,  pentru că a spus că preşedintele României s-a dus de nenumărate ori la Bercea Mondial. E un jenant pion al PSD-ului. Singurul lucru care i s-ar putea reproşa lui Traian Băsescu este că n-a ieşit acum jumătate de an să spună ce i se întâmplă fratelui lui.
Este şi efectul de bumerang al declaraţiilor sale, că el ştie totul", a spus Ion Cristoiu.

 

SCENARIU ULUITOR privind adevăratul MOTIV al scandalului uriaș MIRCEA BĂSESCU