MENIU

Cristoiu: "Cel care a nenorocit USL-ul a fost Călin Popescu Tăriceanu"

"Cel care a nenorocit USL-ul a fost Călin Popescu Tăriceanu", a spus Cristoiu.

"Călin Popescu Tăriceanu a făcut o chestie de ochii lumii", a spus jurnalistul Ion Cristoiu referindu-se la gestul fostului preşedinte PNL de a înfiinţa un ONG.

"Domnia sa a înfiinţat un ONG. Teoretic un grup de oameni, 18, sunt neliniştiţi că PNL urmează să fuzioneze cu PDL. E o discuţie, eu nu pot să fiu neliniştit acum până nu ştiu ce se va întâmpla. Sunt neliniştiţi că pierd identitatea liberală", a spus jurnalistul Ion Cristoiu care a explicat că niciunul dintre cei prezenţi nu este liberal. "A venit Mihai Stănişoară, care a fost un PDL-ist înrăit. El e neliniştit. El nici nu ştie ce înseamnă să fii liberal, la fel şi Daniel Barbu", a spus Cristoiu la REALITATEA TV.

"Scopul acestui grup este să apere identitate liberală de fuziunea care nu va avea niciodată loc. Aceste două partide trebuie să fuzioneze, este o presiune a electoratului. Este în interesul geopoliticii să fuzioneze. Îţi trebuie un partid care să fie alternanţă. PDL trebuie să dispară!. Cel care a nenorocit USL-ul a fost Călin Popescu Tăriceanu", a mai spus Cristoiu.

TĂRICEANU FORŢEAZĂ RUPEREA PNL: ÎŞI FACE ONG DE SALVARE

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi-a lansat, joi, Grupul de Iniţiativă pentru Păstrarea Identităţii Liberale, cu statut de ONG. Proiectul lui Tăriceanu este susţinut de mai mulţi liberali, printre care parlamentarii PNL Daniel Chiţoiu, Daniel Barbu, Andrei Gerea, Mihai Stănişoară, fostul ministru de Interne, Radu Stroe, şi Ovidiu Silaghi, proaspăt înscris in PSD.