MENIU

Cristina Țopescu a murit. Mesajul Familiei Regale a României

Cristina Țopescu, Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, iunie 2012

Custodele Coroanei, Margareta, şi principele Radu au transmis luni condoleanţe familiei Cristinei Ţopescu şi întreaga lor compasiune colegilor de breaslă ai jurnalistei.

 

CRISTINA TOPESCU A MURIT. „Vestea morţii premature a jurnalistei Cristina Ţopescu a fost primită cu nespusă tristeţe de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi de Alteţa Sa Regală Principele Radu. Intelectual rafinat şi jurnalist de televiziune de vocaţie, Cristina Ţopescu a avut o respectată carieră publică de patru decenii, în care a dovedit o neobişnuită discreţie, nobleţe sufletească şi profunzime a spiritului'', scrie pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României.

În anul 2006, Cristina Ţopescu a realizat unul dintre cele mai de succes filme documentare despre Familia Regală, intitulat "Regele Mihai - Nihil Sine Deo" şi produs de Humanitas Multimedia.

În iunie 2012, ea a fost învestită cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, într-o ceremonie care a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta.

„Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu transmit condoleanţe familiei îndoliate şi întreaga lor compasiune colegilor de breaslă ai Cristinei Ţopescu!'', precizează sursa citată.

Jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită duminică decedată în locuinţa sa din Otopeni, fără urme de violență.  Ea avea 59 de ani. Doi câini au fost găsiți, de asemenea, morți în casa jurnalistei.

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

"În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală", a informat IPJ Ilfov.

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, Cristina Țopescu ar fi murit în preajma Anului Nou. Au fost găsite tablete medicamentoase în stomac.

Răsturnare de situație în cazul Cristinei Țopescu. Jurnalista avea PASTILE în stomac

Redăm mesajul integral al Familiei Regale:

„Cristina Țopescu, In Memoriam

Vestea morții premature a jurnalistei Cristina Țopescu a fost primită cu nespusă tristețe de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și de Alteța Sa Regală Principele Radu. Intelectual rafinat și jurnalist de televiziune de vocație, Cristina Țopescu a avut o respectată carieră publică de patru decenii, în care a dovedit o neobișnuită discreție, noblețe sufletească și profunzime a spiritului.

În mai 2005, Cristina Țopescu a realizat unul dintre cele mai de succes filme documentare despre Familia Regală, numit "Regele Mihai – Nihil Sine Deo" și produs de La Fix Media Production.

În iunie 2012, Cristina Țopescu a fost învestită cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, într-o ceremonie care a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu transmit condoleanțe familiei îndoliate și întreaga lor compasiune colegilor de breaslă ai Cristinei Țopescu!”, este mesajul transmis de Familia Regală a României pe pagina de Facebook.

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Una din ultimele sale apariţii publice a fost într-o zi istorică, în 22 decembrie anul trecut, strâns legată de începutul carierei sale și de al Revoluției române la București. În urmă cu 30 de ani, Cristina Țopescu ieșea din închisoare pe stradă alături de tinerii din acele zile. Pe 22 decembrie 2019, Cristina Ţopescu a vorbit despre eroii martiri ai Revoluţiei. 

Cristina Țopescu a murit. Ultimele sale cuvinte: „Eroii noștri sunt îngerii acestei nații!” VIDEO