MENIU

Cristiano Ronaldo a intrat în istorie. Nimeni nu a mai reușit așa ceva

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a scris o nouă pagină de istorie în Liga Campionilor. Golul marcat de Ronaldo aseară pentru Real Madrid, în meciul cu PSG, din Liga Campionilor, echivalează cu noi recorduri atinse de starul portughez.

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a învins-o aseară, în deplasare, pe Paris Saint-Germain, cu 2-1, în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor şi s-a calificat în sferturile de finală. Cristiano Ronaldo a fost, din nou, omul decisiv.

51 de minute a rezistat apărarea lui PSG în faţa celui mai în formă jucător din Ligă. Cristiano Ronaldo a închis definitiv problema echipei calificate în sferturi cu cel de-al 102-lea gol pentru Real în Ligă, în 96 de partide, a informat Digi Sport.

Citește și: Real Madrid și Ronaldo i-au provocat insomnii șeicului care conduce PSG. Măsură de ultim moment

Cristiano Ronaldo a înscris în fiecare dintre cele 8 meciuri disputate în acest sezon de Champions League (6 meciuri în grupe şi optimi tur-retur), fiind primul jucător din istorie care realizează o asemenea performanţă.

Reuşita lui Cristiano Ronaldo a fost cea de-a 53-a în Liga Campionilor, pe teren străin. Ronaldo a înscris doar în deplasare, în Liga Campionilor, mai multe goluri decât au reuşit fotbalişti celebri în total.

Citește și: Secretul lui Cristiano Ronaldo. Ce-a făcut starul lui Real Madrid înaintea meciului cu PSG