MENIU

Cristian Vasilcoiu, unul dintre oamenii de încredere al Olguței Vasilescu, a demisionat din Consiliul local Craiova

Cristian Vasilcoiu, unul dintre oamenii de încredere al Olguței Vasilescu, a demisionat

Demisia surprinzătoare la Craiova. Cristina Vasilcoiu, unul dintre oamenii de încredere ai Olguței Vasilescu și consilier al acesteia, în perioada în care a fost ministru al Muncii, a demisionat din funcția de consilier local. Fostul jurnalist și-a anunțat decizia pe Facebook, după miezul nopții. 

"Cu această ocazie vă anunț că îmi înaintez demisia din funcția de consilier municipal al Craiovei!
Nu trec la PNL, nu trădez! Plec și gata! Îmi cer scuze alegătorilor, dar nu îi pot ajuta doar din funcția asta! Îi cer scuze și Liei-Olguța Vasilescu, îi mulțumesc pentru toate șansele acordate, sincer!" a scris Vasilcoiu. 

Cu o oră înainte, fostul jurnalist a mai scris un mesaj scurt, în care afirma că "nu este trădător"

Demisia omului de încredere al Olguței Vasilescu, la o zi după ce a depus jurământul și a fost ales șecretar al Comisiei Juridice din Consiliul Local Craiova, a venit într-un moment extrem de tensionat. Consilierul PNL Dan Diaconu a trecut de partea PSD și a schimbat astfel majoritatea, ajutându-i pe social-democrați să obțină ambele posturi de viceprimar.  La scurt timp, consilierul a fost demis.

Potrivit legii, unui consilier local i se poate retrage sprijinul politic de către partidul pe lista căruia a candidat, lucru care duce la demiterea de drept din funcție.

 

Mai multe articole despre:
vasilcoiu olguta vasilescu psd craiova psd demisie