MENIU

Cristian Tudor Popescu, despre RUPEREA PACTULUI: "Ponta se umple de ridicol în faţa lui Băsescu"

Gestul premierului Victor Ponta de a rupe pactul de coabitare cu Traian Băsescu este calificat de jurnalistul Cristian Tudor Popescu ca fiind ridicol şi lipsit de sens. "Victor Ponta se umple de ridicol în faţa lui Traian Băsescu. Pactul era o mostră de literatură a absurdului", a spus jurnalistul Cristian Popescu la REALITATEA TV.

"Se umple de ridicol în faţa lui Traian Băsescu. Pactul este o mostră de literatură a absurdului. Traian Băsescu are perfectă dreptate când a spus că l-a păcălit. Singura concluzie, după episodul MTO este că dacă Ponta ar concura cu Băsescu pentru preşedinţie ar fi scos pe fereastră", a spus Cristian Tudor Popescu la REALITATEA TV.

Despre stabilitatea pe care ar fi putut să o confere un astfel de pact, jurnalistul spune că încă de la început "hârtia era un nonsens".  "Ce mostră de stabilitate? Acestea sunt prefabricate verbale, nimeni nu a luat în considerare hârtia aia. Era un nonsens. Pactul i-a folosit unei singure persoane: lui Traian Băsescu. Ceea ce se constată acum este că Victor Ponta este un politician paralizat în faţa lui Traian Băsescu.

Traian Băsescu nu candidează la nimic şi nu are niciun candidat viabil pe care să-l propulseze. Cu cine se bate Ponta?", a mai spus jurnalistul la REALITATEA TV.

Despre motivul care l-a determinat pe Victor Ponta să rupă pactul de coabitarea, Cristian Tudor Popescu a comentat într-o notă ironică. "Acelaşi care l-a determinat să meargă la Cotroceni, în sceneta MTO. Începe cu "P" de la Ponta", a spus Cristian Tudor Popescu.