MENIU

Cristian Pomohaci primește mii de euro din concertele plătite de stat. Oamenii îl pupă și își trimit copiii să îi dea flori

Cristian Pomohaci primește mii de euro din concertele plătite de stat

Cristian Pomohaci ia mii de euro de la stat. După scandalul uriaș în care a fost implicat în 2017, când a fost acuzat de sex cu minori, acesta s-a reorientat către muzică și se pare că are succes. Numai în luna iulie, acesta a avut șase concerte plătite de primăriile mai multor comune.

Cel puțin cu asta se laudă Pomohaci pe contul său de Facebook. Cântărețul vine cu afirmații șocante în timpul concertelor pe care le susține. În timpul unui eveniment, Pomohaci a umilit o femeie, spunându-i că e grasă și că nu are dinți. 

Sute de oameni au venit la Festivalul de la Râciu să îl asculte pe Cristian Pomohaci. Oamenii i-au adus flori, l-au aplaudat și i-au pupat mâna. Așa cum scrie pe site-ul evenimentului, festivalul a fost organizat de Asociația Doruri Mureșene, în parteneriat cu Primăria Râciu, iar proiectul este unul cultural, finanțat din PNRR. Așadar, Pomohaci a primit bani grei de la stat ca să susțină acest concert.

Cristian Pomohaci, primul beneficiar al legii care îi scapă de închisoare pe evazioniștii care achită prejudiciul

Cristian Pomohaci a cântat și pentru sibieni. Acesta a fost cap de listă în afișul de promovare al evenimentului, organizat de Primăria din Agnita.

Sunt doar câteva dintre concertele susținute de Cristian Pomohaci, atenție, doar în luna iulie. Acesta interacționează cu oamenii, care îi aduc flori și se înghesuie să facă o poză cu cântărețul.

Oamenii par să fi uitat, însă, scandalul uriaș în care a fost implicat Cristian Pomohaci în 2017, atunci când mai mulți tineri i-au făcut plângere, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu minori. La acea vreme a fost înregistrat când îi făcea avansuri unui băiat. 

Cristian Pomohaci continuă să țină SLUJBE într-un garaj transformat în biserică! Ce PLANURI MARI are - Avertismentul Arhiepiscopiei Alba

Mai multe articole despre:
cristian pomohaci concerte muzica populara