MENIU

Cristian Buşoi: Iohannis, nesusținut de PNL

<p>Klaus Iohannis&nbsp;</p>

Un atac artificial şi nejustificat, care nu a fost asumat de PSD. Astfel a calificat, la Prime Time News, liberalul Cristian Buşoi, scandalul izbucnit după apariţia fotografiilor cu şeful statului stând la Masa Tăcerii.

Cristian Bușoi a recunoscut că PNL nu l-a apărat pe Klaus Iohannis în acel moment. Acum spune, însă, că orice om civilizat poate poposi câteva momente la opera lui Brâncuşi, iar afişul care interzice acest lucru a fost pus pentru a-i descuraja pe anumiţi români să petreacă acolo când gardienii nu sunt foarte vigilenţi.

La întrebarea "Unde a fost apărarea partidului national liberal?", Bușoi a răspuns: "Acela a fost un atac neasumat din partea PSD, e adevarat și sunt de acord cu dvs că și la acest atac chiar dacă era neasumat... PNL trebuia să răspundă. Mi se pare un atac artificial, mi se pare un atac nejustificat".

După ce a recunoscut că liberalii nu i-au luat apărarea preşedintelui în acest scandal, liderul PNL Bucureşti a susţinut că atitudinea avută de Klaus Iohannis descurajează gesturile nepotrivite ale românilor care nu ştiu să cinstească aşa cum trebuie operele lui Constantin Brâncuşi.

"Acel afiş a fost pus tocmai pentru existau anumiți concetățeni de ai nostri anumiți români care nu doar se așezau pe Masa tacerii și mai petreceau pe acolo când gardienii publici nu erau foarte vigilenți ori faptul că trebuie descurajat faptul de a te comporta față de o opera de arta asta nu înseamnă că un om civilizat care poposește câteva secunde la Masa tacerii nu are voie să o facă", a mai spus Bușoi.

 
Mai multe articole despre:
Cristian Buşoi