MENIU

UPDATE. Borcea rămâne în închisoare. Magistraţii i-au respins cererea de eliberare condiţionată

Cristian Borcea află astăzi dacă părăsește penitenciarul, anunţă Realitatea Tv. Cererea va fi judecată de Judecătoria Sectorului 4.

UPDATE. Cristi Borcea (48 de ani) va rămâne în spatele gratiilor, după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 4 i-au respins cererea de eliberare condiționată.

Următorul termen stabilit de magistrați este pe 26 august 2018.

"Respinge propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia privind acordarea liberării condiţionate din cadrul Penitenciarului Bucureşti Jilava privind pe condamnatul Borcea Cristian, în prezent deţinut în cadrul Penitenciarului Jilava aflat în executarea pedepsei de 6 ani si 4 luni închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 238/2012 pronunţată de Tribunalul Bucureşti.

În temeiul art. 587 alin. 2 Cpp, fixează termen de reiterare la data de 26.08.2018", a fost motivarea Judecătoriei Sectorului 4.

Pe 17 octombrie 2017, Instanţa Judecătoriei sectorul 4 a admis cererea de liberare condiţionată a lui Cristi Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni în dosarul transferurilor de jucători.

Decizia nu este definitivă, însă, de obicei, în majoritatea cazurilor, o astfel de pronunţare nu este întoarsă. Decizia poate fi contestată în termen de 3 zile de la comunicare. Fostul şef al dinamoviştilor a ispăşit deja 3 ani şi 7 luni din condamnarea pe care a primit-o în dosarul Transferurilor. Îl aşteaptă acasă încă un copil, cel făcut, în detenţie, cu Valentina Pelinel.