MENIU

Cristi Borcea, dezvăluiri șocante despre problemele de sănătate: Iau 30 de pastile pe zi, pentru inimă și somn

Cristi Borcea, dezvăluiri bombă despre problemele de sănătate

Cristi Borcea se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Fostul acționar de la Dinamo a declarat că este nevoit să ia 30 de pastile pe zi pentru a-și ține sub control bolile de care suferă si care s-au agravat după arest. Împătimit al saloanelor de înfrumusețare, afaceristul a vorbit și despre cum s-a îngrijit în pușcărie. Mai mult, a făcut și o declarație șocantă. Omul de afaceri spune că toate bunurile lui sunt trecute pe numele mamei sale. 

Cristi Borcea a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă, fiind nevoit să ia 30 de pastile zilnic. Omul de afaceri suferă de insomnie cronică, dar și probleme cardiace care s-au agravat după ce a fost arestat.

„Iau in jur de 30. Pentru inimă, pentru operație de cord, suplimente, magneziu. Pentru somn iau 2-3-4. Mi s-a spus că am insomnie acută și în pușcărie am urmat tratamentul. Nu ai de ce faci. nu mai puteam sa dorm apoi. S-a agravat odată cu închisoarea” a spus Cristi Borcea, în cadrul unui podcast pe YouTube.

Atent la fizicul lui, Cristi Borcea a povestit cum s-a îngrijit în închisoare. Acesta susține că apela la ajutorul medicului estetician atunci când avea permisie.

Legăturile Generalului Coldea cu mafioții clanului Caran - Cozmin Gușă, dezvăluiri

„Aveam acolo deținuți care făceau cursuri ma tundeau tot timpul. Aveam detinuti care ma pensau cu ața, mă pensau. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile”, a mai spus Borcea.

Afacerist de succes, fostul acționar de la Dinamo a vorbit deschis despre averea uriașă pe care o are. Aceasta a declarat că toate bunurile sale sunt trecute pe numele mamei, iar o parte dintre ele le aparțin băieților săi, Patrick și Angelo.

„Dacă nu e mama, atunci cine? În mama am cea mai mare încredere. Eu am pe numele mamei. Bine, sunt și la Patrick, și la Coco”, a mai spus Cristi Borcea.

Cătălin Cherecheș a fugit din țară cu un buletin real, în direcția Ungaria - Al cui era actul de identitate 

Mai multe articole despre:
cristi borcea boli medicamente dinamo