MENIU

Criminalul polițistului din Suceava continuă războiul cu oamenii legii. Ce a făcut după gratii

Individul care a şocat o ţară întreagă după ce a omorât un poliţist cu peste 40 de lovituri de cuţit, pe peronul Gării Burdujeni, îşi continuă războiul cu oamenii în uniformă chiar și după gratii.

Principala abatere a acestuia este legată de faptul că a refuzat în mod repetat să stingă lumina din celula sa, pe timp de noapte, conform regulamentului arestului IPJ Suceava. Poliţiştii de serviciu pe turele de noapte au fost nevoiţi să se joace de-a stinsul şi aprinsul luminii cu acesta, potrivit monitorulsv.ro

Oamenii în uniformă îşi iau în continuare măsuri stricte de securitate atunci când intră în celula sa. Ioan Beşa se află în arestul poliţiei judeţene de o lună şi jumătate, timp în care a stat singur în celulă. Asta după ce agresivitatea sa verbală, coroborată cu faima de criminal feroce pe care şi-a creat-o, a băgat spaima în alţi arestaţi preventiv.

Pe linie de regulament intern al arestului, Ioan Beşa a primit sancţiunea de suspendare a dreptului de a primi pachete, dar şi de a-şi cumpăra bunuri din resurse proprii, cu excepţia celor de igienă personală.

Mai multe articole despre:
null